Zaanse Zondagse Leestips – week 50 2023

Ik beloof je dat ik honderd word: Peter R. De Vries

Welkom terug bij de Zondagse Zaanse Leestips! Vandaag richten we onze aandacht op een bijzonder boek van Peter R. de Vries, getiteld “Ik beloof je dat ik honderd word”. Dit boek neemt ons mee op een ontdekkingsreis door het leven van een van Nederlands meest vooraanstaande journalisten.

“Ik beloof je dat ik honderd word”: Een Spiegel van het Leven

Peter R. de Vries, bekend om zijn vastberaden journalistieke aanpak, onthult in “Ik beloof je dat ik honderd word” een persoonlijker en kwetsbaarder kant van zichzelf. Dit boek is meer dan een verzameling herinneringen; het is een reflectie op leven, beloftes en doorzettingsvermogen.

Beloftes als Leidraad

Het boek draait om de significante beloftes die De Vries gedurende zijn leven heeft gedaan. Deze beloftes, zowel aan zichzelf als aan anderen, vormen de rode draad door het verhaal en bieden een uniek inzicht in zijn persoonlijke en professionele reis.

Reflecties en Levenslessen

“Ik beloof je dat ik honderd word” gaat verder dan standaard memoires. Het biedt lezers een kans om te reflecteren op hun eigen leven en de betekenis van hun persoonlijke beloftes. De Vries deelt niet alleen zijn verhaal, maar ook zijn inzichten en levenslessen, die resoneren lang na het omslaan van de laatste pagina.

Vind jouw Exemplaar

Ontdek “Ik beloof je dat ik 100 word” bij lokale boekwinkels en online op Bol.com. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het leven en de gedachten van Peter R. de Vries, is dit boek een essentiële toevoeging aan hun collectie.

Laat je meeslepen door het boeiende verhaal van Peter R. de Vries en ontdek de diepere betekenis achter zijn woorden en beloftes. Tot de volgende keer in onze Zondagse Zaanse Leestips!

Geen reactie's

Geef een reactie