Offerte Zaantekst

Inspiratie Agenda – vrijdag 10 november

Welkom terug bij de Zaantekst Inspiratie Agenda!

Terwijl de herfst zijn kleurrijke bladeren laat vallen, vullen wij onze agenda met evenementen die elke taalliefhebber, schrijver en lezer zullen bekoren. Deze keer richten we ons niet alleen op de komende week, maar kijken we vooruit naar de rest van november. Pak je agenda erbij, want hier komen enkele hoogtepunten die je niet wilt missen.

De Vertalersfabriek 2023

Datum: 6-17 november
Een must voor elke vertaler! De Vertalersfabriek 2023 is een unieke kans om te netwerken en te leren van de besten in het vak. Dit evenement biedt workshops, lezingen en de kans om dieper in de kunst van het vertalen te duiken.

Meet me at the lighthouse – Literair Festival, Schiermonnikoog

Datum: 9-12 november
Dit literaire festival is een ware traktatie voor de ziel. Gelegen op het idyllische Schiermonnikoog, brengt het festival schrijvers, dichters en literatuurliefhebbers samen voor een weekend vol inspiratie en schoonheid.

Industriedag nieuwe types

Datum: 10 november 2023
Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste trends in de literaire wereld, is de Industriedag Nieuwe Types een niet te missen evenement. Het biedt inzichten in de toekomst van het boekenvak en nieuwe literaire stromingen.

Explore the North 2023

Datum: 10-26 november
Explore the North is meer dan een festival; het is een ervaring. Gevestigd in het hart van het noorden, combineert dit evenement literatuur, muziek en kunst in een unieke setting. Een perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in culturele rijkdom.

Tot slot

Deze evenementen bieden een rijke mix van literaire en culturele ervaringen. Of je nu een gepassioneerde lezer, een aspirant-schrijver of een professionele vertaler bent, november belooft een maand vol inspiratie en ontdekking te worden. Vergeet niet je ervaringen te delen op onze social media met #ZaantekstInspiratie. Tot de volgende Inspiratie Agenda!

Geen reactie's

Geef een reactie