Offerte Zaantekst

Jouw Wekelijkse Update van Zaantekst

Literaire Evenementen en Taalontwikkelingen

Welkom terug bij onze Inspiratie Agenda! Elke week lichten we spannende literaire evenementen en taalontwikkelingen uit die je zeker niet wilt missen.

Implementatieconferentie 2023 van de Taalunie: Samen Bouwen aan Taalcompetentie

Op 14 en 15 december kun je deelnemen aan de Implementatieconferentie 2023 van de Taalunie. Het thema dit jaar is ‘Iedereen taalcompetent’, waarbij je samenwerkt aan het versterken van taalcompetentie in het onderwijs. Ontdek hier meer.

Letterlijk Leiden 2023: Een Maand Vol Taalplezier

Van 16 november tot 16 december verandert Leiden in een hotspot voor taal- en literatuurliefhebbers. Letterlijk Leiden 2023 staat bol van lezingen, boekpresentaties, debatten, workshops en een unieke stadswandeling. Meer informatie vind je hier.

Literatuur in de Klas 2023: Verrijk Je Lesmethoden

Grijp je kans om te leren van schrijvers, academici en literatuurcritici uit Vlaanderen en Nederland. Zij delen hun kennis over lesmethoden voor Nederlands. Alle details vind je hier.

DRUK! Beurs van Bijzondere Uitgevers: Een Must voor Boekenfans

Op 3 december 2023 is Amsterdam de place to be voor de DRUK! Beurs. Een unieke kans om bijzondere uitgevers en hun publicaties te ontdekken. Lees er hier meer over.

Internationale Antiquarenbeurs: Ontdek Antiquarische Schatten

Van 8 tot 10 december 2023 kun je in Mechelen terecht voor de Internationale Antiquarenbeurs, een paradijs voor liefhebbers van antiquarische boeken. Meer informatie vind je hier.

Deze evenementen zijn niet alleen een kans om je kennis te verdiepen, maar ook om te netwerken met gelijkgestemden en experts in het veld. Ze bieden een unieke kans om de rijke diversiteit en schoonheid van onze taal en literatuur te ervaren.


Voor een compleet overzicht van literaire evenementen, check de agenda op Hebban.nl.


Wil je meer weten over ons en onze liefde voor taal? Bezoek dan Zaantekst Over Ons.

Blijf elke week bij met de nieuwste trends in taal en literatuur bij Zaantekst, jouw gids in de fascinerende wereld van woorden en verhalen. Tot volgende week voor een nieuwe editie van Taal Trends!

Geen reactie's

Geef een reactie