Zaanse Zondagse Leestips:

Duik in het Verhaal van een Legende met ‘Making It So’ van Patrick Stewart

Herfstweekenden zijn perfect voor het verkennen van nieuwe boeken en het verdiepen in inspirerende verhalen. Deze zondag brengen we je een leestip die je niet wilt missen – ‘Making It So’, de langverwachte autobiografie van de geliefde acteur Patrick Stewart.

Introductie:

‘Making It So’ is niet zomaar een memoir; het is een reis door het leven van een kunstenaar wiens carrière net zo exuberant, definitief en duurzaam is als de auteur zelf​1​. Van zijn nederige begin in Yorkshire, Engeland, tot de hoogten van Hollywood en wereldwijde erkenning, Stewart biedt een onthullend portret van zijn leven en de kleurrijke persoonlijkheden waarmee hij heeft samengewerkt, waaronder Vivien Leigh, Helen Mirren, Malcolm McDowell en natuurlijk de cast van Star Trek​2​.

Waarom dit boek een aanrader is:

Dit boek is een absolute aanrader voor niet alleen Star Trek-fans die meer willen leren over Stewart’s tijd als Captain Jean-Luc Picard, maar ook voor liefhebbers van theater en acteren. De lezers worden vanaf de opening hoofdstukken getrokken in zijn verhalen over zijn vroege leven in Yorkshire en zijn vroege theaterwerk​3​. Het memoir onthult ook de minder aangename momenten van zijn leven en enkele verrassend langdurige wrokken, waardoor het een donker maar tegelijkertijd verrijkend leesvoer is​4​.

Recensieoverzicht:

‘Making It So’ is goed ontvangen door lezers en critici. De autobiografie van Patrick Stewart is geprezen om zijn humor, zelfspot en gracieuze beschrijvingen van collega’s uit de industrie. Het wordt gezien als een plezier om te lezen, een geweldig verhaal dat je vanaf het begin meeneemt.

Waar Te Koop:

Het boek is verkrijgbaar in verschillende formaten en op verschillende platforms. Hier zijn enkele opties:

We hopen dat je geniet van deze zondagse leestip en dat ‘Making It So’ je inspireert en vermaakt. De wereld van Patrick Stewart is er een van ongekende creativiteit en doorzettingsvermogen, en er is veel te leren en te genieten van zijn reis.

Tot de volgende ‘Zaanse Zondagse Leestips’!

Geen reactie's

Geef een reactie