Offerte Zaantekst

Inspiratie Agenda – vrijdag 17 november

Welkom terug bij de Zaantekst Inspiratie Agenda!

Hallo lezers van Zaantekst! Het is weer vrijdag, en dat betekent dat het tijd is voor de Zaantekst Inspiratie Agenda. We je nemen je weer mee op een literaire reis door Nederland, met boeiende evenementen die je niet mag missen. Dus pak je agenda erbij en maak je klaar om te genieten van literaire pareltjes.

1. Stadswandeling ‘Weg van Woorden’ in Leiden

Datum: 24 november 2023
Locatie: Rapenburg 61, Leiden
Meer informatie

Ben je een liefhebber van literatuur en geschiedenis? Dan is de stadswandeling ‘Weg van Woorden’ in Leiden iets voor jou. Verken de pittoreske straten van Leiden terwijl je wordt meegenomen op een reis door de literaire geschiedenis van de stad.

2. Lezing ‘Grammatica in het Wild’ door Ronny Boogaart

Datum: 30 november 2023
Locatie: Cleveringaplaats 1, zaal 003 Leiden / online
Meer informatie

Ontdek de fascinerende wereld van taal en grammatica tijdens de lezing ‘Grammatica in het Wild’ door Ronny Boogaart. Of je nu een taalnerd bent of gewoon geïnteresseerd bent in hoe taal werkt, deze lezing belooft een boeiende ervaring te worden.

3. Letterlijk Leiden 2023 – Een Literatuurevenement

Data: 17-18 november 2023
Locatie: Hogeschool Rotterdam en Oude UB, Rapenburg 70, Leiden
Meer informatie

Letterlijk Leiden 2023 is een literatuurevenement dat je meeneemt op een literaire ontdekkingsreis. Met discussies, lezingen en meer, is dit een must-visit voor liefhebbers van literatuur.

4. Tweedehands Boekenbeurs in Amersfoort en Internationale Boekenbeurs in Bredevoort

Datum: 25 november 2023
Locaties: Inloophuis “De Ontmoeting”, Amersfoort en Koppelkerk, Bredevoort
Meer informatie

Boekenliefhebbers, verheug je! Op 25 november 2023 kun je terecht bij de Tweedehands Boekenbeurs in Amersfoort en de Internationale Boekenbeurs in Bredevoort. Ontdek zeldzame vondsten en verrijk je boekencollectie.

5. Schrijfworkshop: ‘Do For Love’ in Museum IJsselstein

Datum: 26 november 2023
Tijd: 10.30 – 12.30 uur
Locatie: Museum IJsselstein, Walkade 2-4, IJsselstein
Meer informatie

Wil je je schrijftalent aanscherpen? Neem deel aan de schrijfworkshop ‘Do For Love’ in Museum IJsselstein. Laat je inspireren en ontwikkel je schrijfvaardigheden onder begeleiding van ervaren schrijvers.

Tot slot

Deze evenementen bieden een rijke mix van literaire en culturele ervaringen. Of je nu een gepassioneerde lezer, een aspirant-schrijver of een professionele vertaler bent, november belooft een maand vol inspiratie en ontdekking te worden. Vergeet niet je ervaringen te delen op onze social media met #ZaantekstInspiratie. Tot de volgende Inspiratie Agenda!

Geen reactie's

Geef een reactie