Offerte Zaantekst

Jouw Gids in de Wereld van Taal en Schrijfkunst

Zaantekst Inspiratie Agenda

Welkom terug bij onze wekelijkse ‘Zaantekst Inspiratie Agenda’! De wintermaanden vormen een bruisende tijd voor taal- en schrijfliefhebbers. Met een nieuw jaar voor de deur, belooft januari een veelbelovende maand te worden vol inspirerende evenementen. Dus pak je agenda erbij en noteer deze must-visit evenementen!

Ontdek Inspirerende Schrijfactiviteiten

Zelfportret Schrijven – Utrecht (23 Dec)
Begin je schrijfavontuur met een introspectieve workshop in Utrecht. Hier leer je de kunst van het autobiografisch schrijven. Een perfecte manier om het jaar af te sluiten met persoonlijke reflectie. Meer informatie.

Schrijven op de Boerderij – Limburg (9 Jan)
Vind je inspiratie in de rust van het platteland. Deze workshop in Limburg is ideaal voor iedereen die droomt van het schrijven van een boek. Meer informatie.

Schrijfcafé De Wordshop – Utrecht (11 Jan)
Sluit je aan bij gelijkgestemde schrijvers in Utrecht en verbeter je schrijfvaardigheden in een ontspannen sfeer. Meer informatie.

Neem Deel aan Boeiende Schrijfwedstrijden

Verhaal van de Maand (Deadline 30 Dec)
Deel je creativiteit en ding mee naar de titel ‘Verhaal van de Maand’. Een geweldige kans om je schrijfwerk in de schijnwerpers te zetten. Meer informatie.

Jotie T’Hooft Poëzie (Deadline 25 Jan)
Dit is jouw podium als je hart in poëzie klopt. Doe mee aan deze prestigieuze poëziewedstrijd en laat je gedichten schitteren. Meer informatie.

Uitzonderlijke Evenementen voor Taalliefhebbers

Grote Taaldag – Utrecht (2 Feb)
Een dag boordevol met lezingen, discussies, en het beroemde Taalgala in Utrecht. Een onmisbaar evenement voor elke taalprofessional. Meer informatie.

Start Nationale Voorleesdagen (24 Jan)
Deze dagen zijn een feest voor jonge lezers en hun ouders. Een tijd waarin het voorlezen en de magie van verhalen centraal staan. Meer informatie.

Poëzieweek (Start 25 Jan)
Een week lang worden poëzieliefhebbers getrakteerd op allerlei evenementen die de schoonheid van dichtkunst vieren. Meer informatie.


De Zaantekst Inspiratie Agenda is jouw venster naar de wondere wereld van taal en schrijfkunst. Vergeet niet onze Zaantekst Magazine te bezoeken voor meer inspirerende blogs en updates. We hopen je snel te zien bij een van deze fantastische evenementen. Tot de volgende editie!

Geen reactie's

Geef een reactie