Zaterdagse Zaanse Zaken – 11 november

Bruisende activiteiten in de zaanstreek – jouw gids voor zaterdag 11 november 2023

Welkom terug bij Zaterdagse Zaanse Zaken! De Zaanstreek bruist ook deze zaterdag weer van de activiteiten. Of je nu een liefhebber bent van cultuur, muziek, of gewoon een gezellig dagje uit zoekt, er is voor ieder wat wils. Laten we samen ontdekken wat er vandaag allemaal te beleven valt in onze prachtige regio.

 1. Verzamelbeurs in Buurthuis De Kolk: Begin je dag met een duik in nostalgie op de verzamelbeurs in Zaandam. Van 10:00 tot 14:00 uur kun je hier snuffelen tussen unieke verzamelobjecten. Meer informatie.
 2. Speelgoedbeurs Het Spelikaantje: Voor de jonge en jonggebleven hartjes, de speelgoedbeurs in Krommenie is een must-visit vanaf 12:00 uur. Meer informatie.
 3. Het Weefhuis | Jeugdherinneringen: Stap in een wereld van herinneringen in Het Weefhuis, Zaandijk. Deze tentoonstelling loopt tot 12 november. Meer informatie.
 4. Irene Waters Expositie – Curiouser and Curiouser: Kunstliefhebbers opgelet! Deze fascinerende expositie in Zaans Groen, Zaandam is zeker een bezoek waard. Meer informatie.
 5. Bokbiertocht door Zaanstreek Noord: Voor de bierliefhebbers begint er om 14:00 uur een smakelijke tocht langs verschillende horecabedrijven. Meer informatie.
 6. Hemlab Proefjes met Snoepjes! (7-14 jaar): Een wetenschappelijk en zoet avontuur voor kinderen in HEMLAB, Zaandam. Meer informatie.
 7. Het Whiskey Diner bij De Waterraaf: Een culinaire ervaring met een whiskytintje, vanaf 18:00 uur in Jachthaven Nauerna, Assendelft. Meer informatie.
 8. Optreden van The Tall, The Fat & The Ugly: Geniet van live muziek in Tapperij De Verwachting, Assendelft vanaf 19:00 uur. Meer informatie.
 9. Toneelvereniging Herleving Westzaan – “Foute Schouten”: Een avond vol theaterplezier begint om 20:00 uur in Dorpshuis De Kwaker, Westzaan. Meer informatie.
 10. De komedie over een bankoverval: Lachen gegarandeerd in het Zaantheater, Zaandam, ook om 20:00 uur. Meer informatie.
 11. Rockconcert ‘Rockin’ the night away’: Voor de rockfans, een niet te missen concert in Dans Hotspot Van Kooten, Zaandam. Meer informatie.
 12. Winterparade Concert in de Grote Kerk Oostzaan: Een sfeervolle avond met muziek in een prachtige setting. Meer informatie.
 13. Karin Bloemen Solo: Een intieme voorstelling met Karin Bloemen in Wormerveerse Vermaning. Meer informatie.
 14. Jasper van der Veen | Niet gehinderd door enige kennis: Sluit je avond lachend af met Jasper van der Veen in De KunstGreep, Oostzaan. Meer informatie.

De Zaanstreek is weer gevuld met een rijkdom aan activiteiten. Of je nu op zoek bent naar kunst, muziek, theater of gewoon een gezellige dag, er is voor ieder wat wils. Geniet van je zaterdag in onze prachtige Zaanstreek!

.

Geen reactie's

Geef een reactie