Zaterdagse Zaanse Zaken

Evenementen op 23 December in de Zaanstreek

Welkom terug bij uw wekelijkse dosis Zaanse gezelligheid en cultuur! In onze speciale rubriek ‘Zaterdagse Zaanse Zaken’, brengen we de schijnwerpers op een reeks fonkelende evenementen die op 23 december de Zaanstreek doen schitteren. Van hartverwarmende muziek tot inspirerende kunst, de Zaanstreek zindert van activiteit. Laten we samen duiken in deze feestelijke vreugde!

Kerstconcerten: Een Muzikale Verwarming van de Ziel

Bel Canto’s Kerstmagie: Begin de zaterdag met de zoete klanken van Bel Canto in De KunstGreep, Oostzaan. Hun kerstconcert is een must voor liefhebbers van klassieke en moderne kerstmuziek. Lees meer.

3JS Acoustic Christmas: Voor een meer intieme kerstervaring, mag je de 3JS niet missen in het Zaantheater. Hun ‘Acoustic Christmas’ show is een prachtige blend van kerstnummers, gebracht met een akoestische twist. Een echte kerstsfeer gegarandeerd! Meer informatie.

Creatieve Workshops en Exposities

Workshop Kleding & Textiel Bedrukken: Ontketen je creativiteit in Buurtcentrum De Zeskanter, Zaandam. Deze workshop is ideaal voor zowel beginners als gevorderden die hun eigen kleding en textiel willen personaliseren. Ontdek meer.

Zaans Groen Kunstverkoop: In Zaans Groen, Zaandam, vind je een unieke verkoopexpositie. Perfect voor kunstliefhebbers en verzamelaars die op zoek zijn naar dat ene speciale stuk. Bekijk details.

Feestelijke Avondactiviteiten

Xcusa’s Pre-Xmas Party: Zin in wat opzwepende muziek? Tapperij De Verwachting biedt een avond vol energie met de band Xcusa. Verwacht een mix van covers en originele nummers. Lees meer hier.

Winter-Lichtjes-Wandeling op Krommeniedijk: Sluit de avond af met een betoverende wandeling in Krommeniedijk. Geniet van de kerstlichtjes, live muziek, en de warme gemeenschapszin. Meer informatie.

Tot Slot

Zoals altijd, staat de Zaanstreek garant voor een onvergetelijke ervaring. Deze evenementen op 23 december zijn slechts een voorproefje van wat onze regio te bieden heeft. Voor meer Zaanse verhalen en evenementen, bezoek www.zaantekst.nl/magazine en blijf op de hoogte van alle Zaanse Zaken.

Vergeet niet uw ervaringen te delen met #ZaanseZaken op sociale media. Tot de volgende keer in onze Zaterdagse Zaanse Zaken!

Geen reactie's

Geef een reactie