Zaterdagse Zaanse Zaken – 4 november

Bruisende activiteiten in de zaanstreek – jouw gids voor zaterdag 4 november 2023

Welkom bij de eerste editie van Zaterdagse Zaanse Zaken! De Zaanstreek staat bekend om haar levendige gemeenschap en de diversiteit aan evenementen die hier plaatsvinden. Vandaag, zaterdag 4 november, is geen uitzondering. Van natuur tot cultuur en van historie tot entertainment, er is voor ieder wat wils. Laten we een kijkje nemen naar wat de Zaanstreek vandaag te bieden heeft.

  1. Natuurwerkdag – Groen Doen! Zet je in voor de natuur tijdens de Natuurwerkdag op verschillende locaties zoals Krommeniedijk, Oostzanerveld, Kalverpolder en Het Twiske. Een perfecte kans om de handen uit de mouwen te steken en de natuur een handje te helpen.
  2. Pennemes Bazaar – Gezelligheid en Talent Bezoek de Pennemes Bazaar in Zaandam voor een dag vol gezelligheid, zangkoren en lokale artiesten. Een mooie gelegenheid om de lokale cultuur te proeven en talent te ontdekken.
  3. Historische Bazar in de Grote Kerk Westzaan Duik in de geschiedenis en bezoek de bazar in de Grote Kerk Westzaan. Een unieke setting voor een markt die zowel historie als gezelligheid ademt.
  4. Kunstliefhebbers Opgelet: Expositie Retrospectief Dick Karman Voor de kunstliefhebbers is er de expositie Retrospectief Dick Karman in Zaans Groen. Bewonder het werk van deze lokale kunstenaar en laat je inspireren.
  5. Jeugdvoorstelling: “Joes – Ik zou wel een kindje lusten!” Een vrolijke en interactieve voorstelling voor de kleintjes in Zuidervermaning Westzaan. Een perfect familie-uitje!
  6. Boekpresentatie: ‘Hoe was het ook al weer’ De Historische Vereniging Wormerveer presenteert het jubileumboek ‘Hoe was het ook al weer’. Meer informatie vind je hier.
  7. ‘Mannenmiddag’ bij Faez en SamenDoenJa! Een middag speciaal voor mannen bij Faez in Zaandam. Ontspanning, gesprekken en activiteiten staan centraal.
  8. Muzikale Verwennerij: Zaans Klarinet Kollektief Geniet van de klanken van het Zaans Klarinet Kollektief in de Kogerkerk, Koog aan de Zaan. Een must voor muziekliefhebbers!
  9. Politiek Café JA21 Voor de politiek geïnteresseerden is er het Politiek Café JA21 in Hotel Inntel, Zaandam. Een kans om mee te praten over actuele thema’s.
  10. Filmvoorstellingen in Filmtheater De Fabriek Sluit de dag af met een film in Filmtheater De Fabriek. Met een divers aanbod is er voor ieder wat wils.

De Zaanstreek bruist van de activiteiten op deze zaterdag. Of je nu houdt van natuur, cultuur, geschiedenis of entertainment, er is genoeg te beleven. We hopen dat deze gids je helpt om je dag te plannen en dat je geniet van al het moois dat onze regio te bieden heeft. Fijne Zaterdagse Zaanse Zaken!

.

Geen reactie's

Geef een reactie