Zaterdagse Zaanse Zaken – 2 december 2023

Een Decemberstart vol Evenementen!

Zaterdag 2 december 2023 belooft een dag te worden vol bruisende activiteiten in onze geliefde Zaanstreek. Van culturele uitjes tot creatieve workshops, er is voor ieder wat wils. Laten we samen duiken in de Zaterdagse Zaanse Zaken en ontdekken wat deze dag zo speciaal maakt!

Sinterklaasweekend in Pathé Zaandam

Het weekend begint feestelijk met het Sinterklaasweekend in Pathé Zaandam. Een hele dag vol met familieplezier, films en natuurlijk pepernoten!

Historisch Genootschap Wormer

Voor de liefhebbers van geschiedenis is de Genootschapsdag van het Historisch Genootschap Wormer in De Stoomhal een must-visit. Van 10:00 tot 16:00 uur kun je hier terecht voor een duik in het verleden.

Kerstcadeau Markt in Wormerveerse Vermaning

Zoek je unieke kerstcadeaus? Bezoek dan de Kerstcadeau markt in Wormerveerse Vermaning van 11:00 tot 16:00 uur. Perfect voor het vinden van dat ene speciale geschenk!

Marianne van Houten in Theater de Kaasfabriek

Om 11:00 uur neemt Marianne van Houten je mee in een magische voorstelling in Theater de Kaasfabriek. Een niet te missen ervaring voor jong en oud.

Set Your Life Goals Workshop

In Buurthuis De Bubbel in Zaandam start om 12:00 uur de inspirerende workshop Set Your Life Goals. Een kans om je dromen en doelen voor het nieuwe jaar te bepalen.

CONNECTED VI in Het Weefhuis

Kunstliefhebbers opgelet! Van 13:00 tot 17:00 uur is in Het Weefhuis de tentoonstelling CONNECTED VI van Zegers en Hille te bewonderen.

Rondom de Kribbe in Bonifatiuskerk

Beleef de kerstsfeer in de Bonifatiuskerk in Zaandam van 13:00 tot 16:30 uur met het evenement ‘Rondom de kribbe van Greccio’.

Zaans Groen met Rafael Calvo Torrico

Ontdek het werk van Rafael Calvo Torrico in Zaans Groen in Zaandam, open van 13:00 tot 17:00 uur.

Kerstworkshop Raku Experience

Voor de creatievelingen is er de Kerstworkshop Raku Experience in Wormer van 13:30 tot 15:30 uur. Een unieke kans om met keramiek aan de slag te gaan.

Filmtheater De Fabriek

Filmfanaten kunnen hun hart ophalen in Filmtheater De Fabriek in Zaandam met diverse voorstellingen zoals “Anatomy of a Fall” en “Dancing Queen”.

Sinterklaas Leest Voor

In ’t Reghthuys in Westzaan leest Sinterklaas voor van 14:00 tot 16:00 uur. Een gezellige middag voor de kleintjes!

Hemlab Helaas Speculaas!

Voor de jonge wetenschappers is er Hemlab Helaas Speculaas! in HEMLAB – Jeugdlab Zaandam van 15:00 tot 17:00 uur.

Jazz in de Winkel 2023

Geniet van Jazz in de Winkel 2023 in het Cultureel Centrum Bullekerk in Zaandam vanaf 15:00 uur.

Avondprogramma in het Zaantheater

Het Zaantheater biedt een avond vol entertainment met optredens zoals “BORRELNOOTJEZ Duzyem Show” en “Rob Kamphues – Droom op wielen”.

Rundfunk | Schau in De KunstGreep

Sluit de avond af met de try-out van Rundfunk | Schau in De KunstGreep in Oostzaan om 20:30 uur.

Voor meer details over deze evenementen, bezoek de website van Agenda Zaanstreek. En vergeet niet, voor meer Zaanse verhalen en avonturen, bezoek ons magazine op Zaantekst.nl!


Met deze rijke mix van evenementen is de Zaanstreek dé plek om je december te starten. Of je nu op zoek bent naar cultuur, creativiteit, of gewoon een gezellige tijd, de Zaanstreek heeft het allemaal. We hopen je te zien bij een of meerdere van deze fantastische Zaterdagse Zaanse Zaken!

Geen reactie's

Geef een reactie